Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Een intiem moment met z’n tweetjes, in alle rust?

Dat beleeft u in een privé-sauna van Relax Garden in Mechelen. Ontdek ook onze vernieuwende en originele Bed & Breakfast-formule!

Privésauna

Geniet van een heerlijke privé-sauna bij Relax Garden, in alle rust en privacy. Voor een paar uurtjes, de hele dag of met overnachting in onze B&B.

Wellness

Voor of na de sauna kunt u lekker ontspannen in de wellnessruimte met zwembad, infraroodcabine en bubbelbad. Bijtanken kunt u in uw ruime en persoonlijke minibar.

Bed & Breakfast

Breng de nacht door in onze gezellige Bed & Breakfast en geniet van de rust van de Mechelse natuur, een tiptop kamer en ´s morgens een verkwikkend ontbijt!
Specialiteiten

Privésauna in Mechelen: knijp er eens van tussenuit bij Relax Garden

De boog moet niet altijd gespannen staan. Knijp er met z’n tweetjes even tussenuit en ga voor een relaxerend en intiem moment in een van onze privé-sauna’s. Relax Garden is hét ideale adres in de regio Mechelen voor een sauna in alle rust of een heerlijk middagje wellness.

In ons gloednieuwe wellnesscomplex vindt u naast de privé-sauna’s ook een zwembad, tuin, infraroodcabine en jacuzzi. Het is de geknipte plek in de regio Mechelen voor een origineel dagje of weekendje uit, in alle romantiek en privacy.

Geen zin om ’s avonds naar huis te rijden? Of heeft u uw persoonlijke minibar iets té goed onder de loep genomen? Dan kunt u blijven overnachten in een suite van het saunacomplex óf in onze gezellige Bed & Breakfast. Geniet ’s avonds van de rust van de natuur en ’s morgens van een energierijk ontbijt!

Wenst u meer info over deze gloednieuwe privésauna in Mechelen? Of wilt u meteen een saunabeurt, dagje wellness of kamer reserveren? Neem dan contact op via deze website! 

Privésauna in Mechelen: discreet, hygiënisch én betaalbaar

In onze privé-sauna in Mechelen  gooit u moeiteloos al uw zorgen overboord. En telt er maar één ding: lekker ontspannen en genieten in alle rust, privacy en hygiëne.

We willen onze klanten steeds een intiem, romantisch en rustgevend moment garanderen. Daarom zijn kinderen niet toegelaten in Relax Garden.

Kies voor een luxueus verwenmoment in ons wellnesscomplex en geniet ongestoord van een intieme sauna met z’n tweetjes! Maak bovendien onbeperkt gebruik van onze accommodatie: van de prachtige tuin tot het zwembad, het bubbelbad of de infraroodcabine!

Wilt u iemand anders een dagje Relax Garden cadeau doen?  Verras hem of haar met een van onze geweldige cadeaubonnen, zowel voor de privésauna als de B&B. Ook bedrijfssessies zijn mogelijk!

Relaxen en ontstressen: dat kunt u nergens beter dan in de beste privésauna van Mechelen! Neem contact op voor meer informatie, of boek meteen uw unieke wellnessmoment!
© 2013-2018 Privésauna - Relax Garden
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Privésauna - Relax Garden
Heibaan 233
2235 Hulshout
GSM: +32 498203649
Fax: +32 16697049
Contacteer ons